Shalom,

Welkom en dank u wel voor het bezoeken van de website van de American Hebrew Academy. De Academy is een internationaal Joods Pluralistisch internaat ter voorbereiding op de Hoge School en is gevestigd in Greensboro, North Carolina in de VS. De Academy biedt een unieke middelbare (high school) opleiding voor ambitieuze Joodse tieners, niet alleen uit de Verenigde Staten, maar ook uit de rest van de wereld.

De American Hebrew Academy is de droom van elke Joodse student. Hier komen Joodse tieners van alle gezindten, aansluitingen en educatieve achtergrond niveaus bij elkaar. Ze wonen en leren in een warme en ondersteunende Joodse gemeenschap zoals u die nergens anders tegenkomt.

De in hoog aanzien staande staf maakt gebruik van 21ste eeuws lesmateriaal en creƫert een leeromgeving die uniek is. Een degelijk programma ter voorbereiding op de Hoge School en Joodse studie cursussen zorgt, in combinatie met sport en kunsten, voor een holistische educatieve ervaring. Deze daagt de leerlingen uit tot het opvoeren van hun prestaties tot hoogtes die ze niet voor mogelijk hadden gehouden.

Op de Academy wordt vakkundigheid en leiderschap aangevuld met cultuur, tradities en de geschiedenis van de Joden. Onze studenten slagen volledig voorbereid voor hogere opleidingen en zijn klaar voor het maken van een diepe indruk op de rest van de wereld.

Ontvang meer informatie via email

Bezoek onze website

Contact us with a question

Bekijk onze video