Shalom!

Üdvözöljük és köszönjük, hogy felkereste az Amerikai Héber Akadémia weboldalát! Az Akadémia egy zsidó, nemzetközi, többelvű, egyetemre felkészítő bentlakásos középiskola, mely Greensboro-ban található, Észak-Karolina államban az Egyesült Államokban. Az Akadémia egyedülálló középiskolai tapasztalatot kínál önálló és ambíciózus zsidó tinédzsereknek, akik az Egyesült Államokból és a világ minden tájáról tanulnak itt.

Az Amerikai Héber Akadémián valóra válik a zsidó tanulók álma. A zsidó tinédzserek mindenféle felekezetből, hovatartozással és zsidó oktatási háttérrel érkeznek ide. A diákok soha nem látott módon családias és nevelő zsidó közösségben élnek és tanulnak.

Az elismert oktatókat 21. századi világszínvonalú technika segíti az egyedülálló tanulási környezet megteremtésében. Az egyetemi tanulmányokra felkészítő magas szintű programok és a zsidó kurzusok kombinációja olyan globális tantervet teremt, mely a sporttal és a művészetekkel kombinálva nevelő és oktató környezetben állítja kihívás elé a tanulókat, hogy képességeik maximumát sőt annál többet is elérhessenek.

Az Akadémián az értékeket és a vezetői képességeket a zsidóság kultúrája, szokásai és történelme gazdagítja. Az érettségi idejére tanulóink alaposan felkészültté válnak az egyetemre és készen állnak arra, hogy jelentős hatást gyakoroljanak a világra.

Kérem, hogy küldjenek részletesebb információt

Folytatás a weboldalunkhoz

Kapcsolatfelvétel bármely kérdés esetére

Tekintse meg videónkat